Emotie - Trainsform - Online trainingsexpert

Van uitdaging naar oplossing

We adviseren, ondersteunen en begeleiden organisaties bij leervragen vanuit organisatieverandering en professionalisering. Je deelnemers, ­klanten of medewerkers zijn het waard om ijzersterke leeroplossingen voor te maken! Als jij als bedrijf of organisatie investeert in het maken van goede, kwalitatieve, professionele trainingen en andere leeroplossingen, met ECHTE aandacht voor het leerproces van je mensen .. dan bouw je aan het fundament voor groei. De duurzame basis voor efficiënter werken, goed werkgeverschap, ontwikkeling, groei en performance.

Trainsform vindt dat leren en ontwikkelen leuk is, zolang je het maar goed aanpakt! Hoe komt effectief leren tot stand, hoe prikkel je de breinen van de deelnemers en welke slimme keuzes maak je in middelen, werkvormen of techniek? Effectief leren neemt allerlei vormen aan: digitaal leren, gamification, live trainingen of blended en flipped learning – een mix van vormen. Jouw gewenste resultaat bepaalt de vorm.

Ik wil bouwen aan groei!
Creeren - Trainsform - Online trainingsexpert

Creatief, pragmatisch en focus op jouw resultaat

We delen al onze expertise en ervaring met je. We helpen bedrijven en organisaties bij hun leerbeleid, L&D strategie, onboarding, opleidingsplannen, het ontwerpen van trainingen en leertrajecten, het verbeteren van trainingen. En we zijn er ook voor je als je gewoon wel wat extra handen kan gebruiken bij Learning&Development.

Wij gaan ervoor om voor jouw unieke leeruitdaging een creatieve ijzersterke onderwijskundige oplossing te bedenken!

Zodat je:

  • deelnemers/medewerkers prikkelt, uitdaagt en motiveert om te ontwikkelen;
  • medewerkers bindt, ontwikkelt en behoudt
  • altijd aansluit op de dagelijkse praktijk;
  • maximale energie en interactie bereikt in je leeroplossingen;
  • blijvende veranderingen realiseert binnen je organisatie.

Ontwerpen en uitvoeren doen wij in co-creatie met onze opdrachtgever en toekomstige gebruikers. We hebben een overzichtelijke projectmatige aanpak. Want zo houden wij en jij grip op de zaak.

Help ons hiermee

Nu even concreet

Wil jij je eigen praktische trainingen, workshops, e-learnings, ontwikkeltrajecten of leerprogramma helemaal op maat? Wij ontwerpen en ontwikkelen deze graag voor je. Helemaal passend bij alle doelen, wensen en behoeftes.
We maken ijzersterke leerervaringen die echt blijven plakken en naadloos aansluiten op de dagelijkse praktijk. We zorgen dat leren fun en inspirerend is, het brein prikkelt, precies de juiste inhoud tussen de oren krijgt en motiveert tot het uitproberen, toepassen en ervaren.

Jij levert alle vakkennis en inhoud en samen ontwikkelen we een maatwerk leerervaring in de juiste vorm. Creatief, verfrissend en betekenisvol. En altijd met een scherp oog op de behoeftes en doelen van je deelnemers én de organisatie.

Op zoek naar tijdelijke ondersteuning van een specialist in leren? Behoefte aan een frisse blik, een andere kijk op een leervraagstuk in jullie organisatie?
Voor een vaste periode, een vast aantal uren per week of gewoon tot het werk af is. Of het nu voor 4 of 40 uur is. Ik ga met veel energie aan de slag om de klus te klaren en mooie (leer)resultaten op te leveren.

Ik bied een bak aan ervaring, deskundigheid en gedrevenheid in mijn vak: 𝘌𝘷𝘦𝘳𝘺𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨 leren, trainen en ontwikkelen. Mijn professionele missie: zorgen dat leren binnen organisaties alleen nog maar betekenisvol, fun, motiverend en inspirerend is!
Op wat voor manier en in welke rol dan ook: ik adviseer – begeleid – ondersteun – coördineer – coach – ontzorg – pak aan – creëer – voer uit.
Ik prikkel het brein en stel de goede vragen. Ik daag uit ook buiten de gebaande paden kansen en mogelijkheden te zien, te overwegen en te onderzoeken.

Flexibel leren. Tijd besparen. Behoefte aan digitaliseren. Kosten besparen. Een E-learning als onderdeel van een (blended) leerervaring biedt veel kansen en mogelijkheden!

Trainsform ontwerpt en ontwikkelt e-learnings op maat voor bedrijven en organisaties. En gaat voor de meest inspirerende en prikkelende leerervaring en het grootste leerrendement. Want saaie e-learnings zonder impact zijn er genoeg.
Van strategisch meedenken hoe e-learnings van toegevoegde waarde kunnen zijn voor de deelnemer en de organisatie, het vertalen van waardevolle inhoud naar een digitaal ijzersterke module samen met inhoudsdeskundigen, tot de creatie van betekenisvolle leercontent zoals video’s, leerteksten, afbeeldingen, opdrachten en werkvormen. We helpen je bij elke stap.

Om leren, trainen en opleiden binnen je organisatie zo goed mogelijk te faciliteren, is het handig als leeractiviteiten, de administratie, rapportage, eventuele toetsing, certificering etcetera op één plek samenkomt. Veel bedrijven en organisaties kiezen voor een digitaal leerplatform – een LMS of een LXP- voor leren en ontwikkelen.

Maar het kiezen van het juiste digitale platform voor jouw organisatie en medewerkers is niet eenvoudig. Er zijn veel belangen, behoeftes en wensen waar je rekening mee wil houden. Alles op een rij? Zie dan door alle bomen het bos nog maar eens te vinden. De juiste keuze maken uit alle verschillende voorwaarden, functionaliteiten, aanbieders en oplossingen van Learning Management Systems (LMS), Learning Experience platforms (LXP) of andere digitale leerplatforms kan overweldigend zijn.

Trainsform heeft ruime ervaring in leerplatform projecten en een groot netwerk in gebruikers en aanbieders van Learning Management Systemen, Learning Experience Platforms en andere digitale leeroplossingen.

We helpen je graag bij het maken van de allerbeste duurzame keuze voor jouw organisatie.

  • hulp en advies in de oriëntatiefase
  • samenstellen van eisen en wensen
  • (project)ondersteuning bij de implementatie van het leerplatform

We adviseren, ondersteunen en begeleiden bij jouw leervragen. Trainsform vertaalt plannen voor organisatieverandering en professionalisering voor jou naar leren en ontwikkelen; welk gedrag of verandering is gewenst, wat moet er geleerd worden en hoe kan dit het beste georganiseerd worden?

Hoe is leren en ontwikkelen strategisch van toegevoegde waarde? We geven vorm aan de visie op leren.
En hoe komt effectief leren tot stand, hoe prikkel je de breinen van de deelnemers en welke slimme keuzes maak je in middelen, werkvormen of techniek? Het gewenste resultaat bepaalt de vorm.

Alles leren en ontwikkelen; we delen onze expertise en ervaring graag. We zijn analytisch, onderzoekend en helpen op strategisch niveau. Maar we zijn ook lekker tactisch, pragmatisch en steken de handen uit de mouwen voor de beste ijzersterke leerervaringen en de mooiste resultaten.

Je leerproject is pas een succes als de resultaten zich laten zien. En dat resultaat is weer afhankelijk van factoren als tijd, geld, kwaliteit, en je resources. Dat vraagt dus om een gestructureerde projectmatige aanpak. Je mensen zijn misschien experts in hun vak en inhoud. Maar projectmatig werken in leerprojecten is misschien niet iets waar ze ervaring mee hebben.

Hulp nodig om efficiënt en projectmatig je project aan te vliegen? Trainsform is graag je opleidingskundige projectleider of projectlid.

Onboarding is letterlijk vertaald, mensen aan boord krijgen. Natuurlijk is het inwerken van nieuwe medewerkers van belang. Maar ga je net een stapje verder, dan gaan je nieuwe medewerkers ook voor die extra mile.
Door nieuwe talenten een warm welkom te geven, kennis te laten maken met hun rol, hun team en de sfeer en cultuur van je organisatie, gaan zij zich onderdeel voelen van je organisatie en een actieve bijdrage leveren. Met oprechte aandacht voor een soepele onboarding voor je nieuwe medewerkers bouw je aan je fundament voor groei. De duurzame basis voor efficiënter werken, goed werkgeverschap, ontwikkeling en performance.
Trainsform helpt bij het ontwerpen en ontwikkelen van creatieve, inspirerende onboardingsprogramma’s waarin al deze elementen naar voren komen. Je hebt als werkgever immers maar één keer de kans om een eerste indruk te maken.

Onboarding voor kleine groepen, individuele medewerkers, of medewerkers over de hele wereld? Trainsform denkt graag met je mee!

Nu even concreet

We adviseren, ondersteunen en begeleiden organisaties bij leervragen vanuit organisatieverandering en professionalisering. Trainsform maakt de vertaalslag naar leren; wat moet er geleerd worden en hoe kan dit leren het beste georganiseerd worden?

Hoe komt effectief leren tot stand, hoe prikkel je de breinen van de deelnemers en welke slimme keuzes maak je in middelen, werkvormen of techniek? Leren neemt allerlei vormen aan: digitaal en online leren, gamification, live trainingen of blended en flipped learning – een mix van vormen. Het gewenste resultaat bepaalt de vorm.

We delen onze expertise en ervaring graag. We helpen organisaties met advies op strategisch niveau, het uitwerken van opleidingsplannen, het ontwerpen leertrajecten, verbeteren van opleidingen of trainingen en we zorgen voor een soepele implementatie. En we zijn er omdat de opleidingsadviseur soms wel even wat extra handen kan gebruiken.

Tijden zijn veranderd. Na een periode van gedwongen digitaal en op afstand werken, kunnen we haast niet meer voorstellen dat we weer helemaal teruggaan naar fysieke bijeenkomsten en trainingen. Aan online leren en trainen zitten heel veel voordelen, als je het goed aanpakt.

Trainsform helpt graag om fysieke trainingen om te zetten in interactieve, impactvolle online trainingen. Live of helemaal plaats- en tijdsonafhankelijk.
Je cursisten/­deelnemers/­klanten/­medewerkers zijn het waard om ijzersterke online leeroplossingen voor te maken!

Daar staat Trainsform voor. Wij ondersteunen je in de aanpak van het omzetten van offline trainingen naar een online programma, met alles wat je daarvoor nodig hebt. Trainsform is je expert in online leren. Trainsform is je creatieve onderwijskundige partner, jouw specialist in digitale en online leerprojecten. We prikkelen het brein en stellen de goede vragen. En we zijn jouw pragmatische projectlid of projectleider. Alles voor het beste leerresultaat!

Ben je op zoek naar eigen praktische trainingen, workshops en leertrajecten helemaal op maat voor je organisatie of bedrijf? Wij ontwerpen deze graag voor je. Uitgangspunten zijn natuurlijk aansluiting op de dagelijkse praktijk, afwisselende en creatieve vormen en geen overbodige, overweldigende informatie.

Om je inhoud echt te laten plakken en beklijven bij de deelnemers geeft Trainsform niet alleen de organisatie maar ook de deelnemers een actieve rol bij de voorbereiding en de samenstelling van het programma. Zo zijn ze betrokken en voelen ze zich verantwoordelijk voor het leerresultaat.

Een opleidingsproject is pas een succes als het resultaat is behaald. En dat resultaat is weer afhankelijk van factoren als tijd, geld, kwaliteit, en je resources. Dat vraagt dus om een gestructureerde projectmatige aanpak. Je mensen zijn misschien experts in hun vak en inhoud. Maar projectmatig werken in onderwijskundige projecten is misschien niet iets waar ze ervaring mee hebben.

Hulp nodig om efficiënt en projectmatig je project aan te vliegen? Trainsform is graag je onderwijskundige projectleider of projectlid.

Onboarding is letterlijk vertaald mensen aan boord krijgen. Het gaat over het inwerken van nieuwe medewerkers in de organisatie. Maar ook om je nieuwe ambassadeurs kennis laten maken met de cultuur van je organisatie. Met oprechte aandacht voor een soepele onboarding voor je nieuwe medewerkers bouw je aan je het fundament voor groei. De duurzame basis voor efficiënter werken, goed werkgeverschap, ontwikkeling en performance.
Trainsform helpt organisaties bij het ontwerpen en ontwikkelen van een onboardingstraject waarin al deze elementen naar voren komen. Je hebt als werkgever immers maar één keer de kans om een eerste indruk te maken.

Onboarding voor kleine groepen, individuele medewerkers die instromen of medewerkers over de hele wereld? Trainsform denkt graag met je mee!

Wat als een training niet fysiek hoeft of kan? Zorg dat een belangrijk event of belangrijke training doorgaat, maar dan online. Met natuurlijk dezelfde impact als een fysiek live event of training.

Trainsform bedenkt, organiseert en faciliteert webinars, online trainingen & workshops en andere online activiteiten op maat voor bedrijven en organisaties. Wij helpen bijvoorbeeld met het vormgeven van je interactieve online programma waar nog lang over nagepraat wordt.

We doen graag net dat beetje extra, om de online sessie leuk en interactief te maken. Denk bijvoorbeeld aan online games, afgestemd op jouw organisatie. Met als afsluiting een digitale borrel mét goodiebag bij iedereen thuis afgeleverd. Wij denken graag met je mee.

Een learning management system (LMS) is een digitaal platform voor het aanbieden van online, klassikale en blended trainingen en micro-learnings. Een LMS helpt bij het krijgen van grip op de leerprocessen binnen een organisatie. Maar ook de administratie, documentatie, tracking en rapportage van leren binnen de organisatie kan in een LMS beheerd worden.

Het kiezen van het juiste digitale platform voor jouw organisatie en medewerkers is niet eenvoudig. Er zijn veel dingen waar je rekening mee moet houden. En er zijn enorm veel verschillende soorten Learning Management platforms op de markt met elk hun eigen voordelen. Je kan het overzicht snel verliezen.

Trainsform heeft ruime ervaring in digitale (web)projecten en is op de hoogte van bijna alle LMS’ en op de markt en de specificaties.

We adviseren je graag zodat jij de allerbeste duurzame keuze kan maken voor jouw organisatie.

Op zoek naar tijdelijke ondersteuning van een specialist in (online) leren en trainen? Is er veel werk te verzetten in korte tijd? Trainsform ondersteunt ook organisaties op detacheringsbasis. We hebben een passie voor leren én houden van continu verbeteren.

Voor een vaste periode en een vast aantal uren per week of gewoon tot het werk af is. Om te voorkomen dat met het vertrek van de learning specialist ook de kennis en expertise verdwijnt, besteden we natuurlijk veel aandacht aan de overdracht naar de organisatie.

Alles zodat je als opdrachtgever na de periode ook echt een stap verder bent.