Staat leren en ontwikkelen bij jou of je organisatie hoog op je wensenlijst of de agenda? Wil jij dat leren écht iets oplevert voor je medewerkers en de organisatie?

Hey hoi, ik ben Temon van Trainsform. Mijn persoonlijke passie: leren en ontwikkelen. Mijn professionele missie: zorgen dat leren binnen organisaties alleen nog maar betekenisvol, fun, motiverend en inspirerend is!

Ik bied een bak aan ervaring, deskundigheid en gedrevenheid in mijn vak: 𝘌𝘷𝘦𝘳𝘺𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨 leren en ontwikkelen.
Op wat voor manier en in welke rol dan ook: Trainsform adviseert, begeleidt, ondersteunt, coördineert, coacht, ontzorgt, pakt aan, creëert, voert uit.
Trainsform bestaat uit een rijk netwerk aan opleidingskundig experts en communicatieve freelancers die Trainsform helpen en ondersteunen wanneer een specialisme, andere kijk of extra mankracht nodig is.

De Trainsform missie
In 2019 ontstond Trainsform uit een sterke mening over het aanbod in (interne) trainingen, opleidingen en coaching.  In online of digitaal leren liggen veel kansen voor bedrijven en organisaties.
Onze missie is helder: Trainsform wil alle slechte, niet effectieve leerinterventies verbannen en vervangen door didactisch ijzersterke leerervaringen die echt blijven plakken, aansluiten bij de deelnemers, en het bedrijf en haar medewerkers laten groeien.

De kracht van Trainsform zit ‘m in de combinatie onderwijskundige expertise, creativiteit, analytisch vermogen, projectmatige aanpak en een boel enthousiasme. We zijn breed inzetbaar als adviseurs, ontwikkelaars en ontzorgers in jouw leerproject. We zijn specialist in online en digitaal leren. We prikkelen het brein en stellen de goede vragen. Trainsform bouwt met jou aan groei.

Kennismaken

Onze kijk op leren

Emotie - Trainsform - Online trainingsexpert
Focus - Trainsform - Online trainingsexpert
Herhalen - Trainsform - Online trainingsexpert
Creeren - Trainsform - Online trainingsexpert
Zintuiglijk - Trainsform - Online trainingsexpert
Voortbouwen - Trainsform - Online trainingsexpert

Leren is voelen, herinneren, ervaren, meemaken, nog eens herhalen, creëren, voortbouwen, resultaten halen. Het brein prikkelen zodat het nieuwe, sterke en uitgebreide verbindingen tussen hersencellen vormt. Dat geldt zowel voor het opdoen van kennis en het verbeteren van vaardigheden, als voor het vormen van nieuwe gedrag. Door te focussen op deze principes bij het ontwikkelen van leeroplossingen creëer je sterke neurale verbindingen. En daarmee versterk je het rendement van lessen, trainingen of ontwikkeltrajecten en stimuleer je de motivatie van je deelnemers.

Je cursisten/­deelnemers/­klanten/­medewerkers zijn het waard om ijzersterke leeroplossingen voor te maken! Als jouw bedrijf of organisatie investeert (tijd – aandacht – geld) in het ontwikkelen van goede, kwalitatieve, professionele leeroplossingen, met ECHTE aandacht voor het leerproces van je mensen .. dan bouw je aan je fundament voor groei. De duurzame basis voor efficiënter werken, goed werkgeverschap, ontwikkeling en performance.

Ons team

Temon Kooistra - trainsform

Temon Kooistra

Onderwijskundige, eigenaar

Hanna van Loon - trainsform

Hanna van Loon

Werkgeluk expert

Netwerk - trainsform

Trainsform netwerk

Leerexperts en ontwikkelaars

Wat je van ons kan verwachten

We delen al onze onderwijskundige expertise en ervaring met je. Wij gaan ervoor om voor jouw unieke opleidingsuitdaging een creatieve ijzersterke onderwijskundige oplossing te bedenken!

Zodat je:

  • deelnemers prikkelt, uitdaagt en motiveert om te ontwikkelen;
  • altijd aansluit op de dagelijkse praktijk;
  • maximale energie en interactie bereikt in je leeroplossingen;
  • blijvende verandering realiseert binnen je organisatie.

Ontwerpen en uitvoeren doen wij in co-creatie met onze opdrachtgever en toekomstige deelnemers en gebruikers. Want jouw inhoud en ervaring en onze specialisme en aanpak zijn samen goud.

De Trainsform methode is praktisch, pragmatisch, en overzichtelijk. Onze methode dient als framework om op flexibele manier te ontwikkelen en samen te werken. We faciliteren in handige tools en templates. En voorzien ook in enthousiasme en creativiteit door inspirerende en motiverende sessies.

We hebben een heldere projectmatige aanpak die voortkomt uit de Scrum agile methodiek. Want zo houden wij en jij grip op de zaak.